Védőnő Kakucs

Minden, ami a várandóssággal, gyermekgondozással, neveléssel kapcsolatos "fejlesztés alatt"

December 7-én a Babaklubban vendégünk lesz, Inárcsről jön egy hölgy /Kata/, aki Kerekítőt fog tartani egy bemutatkozás keretében. Akit érdekel, mindenkit várok


szulonavigator.hu/?utm_source Nézzétek meg! Információ azoknak, akik most akarnak gyes, gyed után visszamenni dolgozni.


Szeptembertől külön védőnői tanácsadás van az óvodában és az iskolában is.

Az óvodai tanácsadás Időpontja: Minden hónap utolsó keddje 8-9 óráig.(09.27., 10.25., 12.06., 01.31., 02.28., 03.27., 04.24., 05.29.)
Azokat a szülőket és gyerekeket várom, akik nem Vágány doktornőhöz járnak gyermekorvoshoz, és vagy nem tudnak a védőnői tanácsadóba eljönni a státuszvizsgálatok elkészítéséhez, illetve egyéb megbeszélnivalójuk, kérdeznivalójuk van.

Az iskolai tanácsadás időpontja minden hónap 1.kedd 13-14 óráig.        (09.06., 10.04., 11.08., 12.06., 01.03.,02.07.,03.06., 04.03.,06.05.)     Azokat a szülőket és gyerekekt várom, akik nem Vágány doktornőhöz járnak háziorvoshoz, nem tudnak a tanácsadóba bejönni. Ezeken az alkalmakon is le lehet adni a vizsgálati leleteket. Azonkívül minden olyan kérdéssel várok mindenkit, ami az én kompetenciámba tartozik, ha bármi kérdés van a vizsgálatokkal, szűrésekkel kapcsolatban, stb...

Telefonon továbbra is el lehet érni:

30-5558209


A Baba-Mama klub alkalmaitt megtalálod a Babaklub menüpont alatt

Benti cipő szükséges a babának és a mamának is. Hozhattok pokrócot, párnát, amire le tudtok ülni, illetve a babának is valamit. Szőnyeg van. Ez a klub nem tévesztendő össze a már működő tornázós Baba-Mama klubbal, a kettő egymás mellett funkcionál, de átjárható. Mindenkit szívesen látok. Várom a témaötleteket is.


A tanácsadóban be szeretnék rendezni egy babaszobát.  Szívesen fogadnám azokat a dolgokat, amik a babakelengye első darabjai, valamint a hozzátápláláshoz, a főzelékek elkészítéséhez szükséges felszereléseket isNézzétek meg az alábbi honlapot! Egy érdekesnek tűnő program

http://tudatosszulokiskolaja.hu/index.php/archives/900

 

Küldjétek el az e-mail címeteket a vedono.kakucs@citromail.hu-ra, hogy  e-mailban is tudjak nektek  információkat küldeni!

Új rendelési idő              nem kell időpontot kérni

hétfő       8-12
kedd        12-16
szerda     8-12
csütörtök 8-12
péntek    8-12

várandós tanácsadás csütörtök          8-10

védőnői tanácsadás  csütörtök           10-12

orvossal tartott tanácsadás csütörtök 12-14

védőnői tanácsadásra azokat várom, akik nem Vágány doktornőhöz járnak orvoshoz, illetve akiknek elég vagyok én is, nincs szükségük receptre, beutalóra, csak súlyt akarnak méretni, stb...


Szeretnénk egy műanyag babafürdető kádat a csecsemőgondozási tanfolyamhoz.Ha valakinek van és fel tudná ajánlani, azt megköszönnénk.


Kedves Szülők!

Egy új rendelet hatására minden gyermeknél évente kell védőnői státuszvizsgálatot végezni a születésnap körül 6 éves korig.

Kérlek benneteket, hogy ha nem is tudtalak személyesen hívni, keressetek engem időpontegyeztetés végett. Nem elég sajnos, ha az orvoshoz mentek el, mert nekem is ki kell tölteni a gyermekekről egy kérdőívet.

Így, hogy ne kelljen kétszer jönnötök, egyeztessetek velem is időpontot.


Az iskolásokat két évente vizsgáljuk, 2,4,6,8.osztályban.- Ezeket a vizsgálatok az iskolában történnek. Fogtok róla papírt kapni.

Ha valamilyen elváltozást észleltem, arról is fogok küldeni papirt. Ha már voltatok azzal kapcsolatban orvosnál, vagy kontrollra jártok, akkor juttassátok el hozzám az erről szóló leletet.


A 6. és 7. osztályosok 2-2 védőoltást kapnak ebben a tanévben.

Tájékoztatást fogok küldeni, amit alá kell írni, és vissza kell küldeni, de csak az aláírt részt. A többi maradjon nálatok. Azon vannak rajta az esetleges tudnivalók.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 22
Tegnapi: 13
Heti: 70
Havi: 393
Össz.: 58 138

Látogatottság növelés
Oldal: Fő menü
Védőnő Kakucs - © 2008 - 2018 - vedonokakucs.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: ôkôlben van a baba keze - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »